vasárnap, szeptember 02, 2007

Ülök

Azért nem írtam pár napig, mert nem sok említésre méltó dolog történt az elmúlt napokban. Kihevertük a betegséget, újra minden a régi és éjjel is alszom, szóval a család megnyugodhatott.

Múltkor írtam, hogy már sikerült megfordulnom hasról hátra és hátról hasra is tudok, de nem igazán preferelálom ezt a fajta mozgást. :) Meg tudom csinálni mindkettőt, már többször is megmutattam, de nem forgok igazán sokat és csak akkor izgat a dolog, ha játékból csináljuk a családdal. Ennél viszont sokkal jobban izgat az, hogy állandóan üljek. Néha annyira, hogy képtelenek még félig fekvő helyzetben is megtartani, mert én mindig ülnék. Ha valakinek a kezében vagyok, akkor hasizomból akár segítség nélkül is előre hajtom magam és egyedül ülök. Ha elfáradok, akkor meg eldőlök, mint egy Keljfeljancsi. Akkor is nagyon szeretem, és állni is imádok. Ha kézben vagyok vállon és ülnek velem, akkor kitolom magam és egy picit se hajlítom be a lábam, hanem kinyomom és állok, mert nagyon erős vagyok ám! :)

Ma délután megyek életem első babazsúrjába a szomszéd kislányhoz, aki nagyon szép és ma két éves. Majd elmesélem, milyen volt!
U.i.: Lehet, hogy udvarolni fogok neki, már az apukája is beleegyezett! :)

1 megjegyzés:

Camiseta Personalizada írta...

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Se você quiser linkar meu blog no seu eu ficaria agradecido, até mais e sucesso.(If you speak English can see the version in English of the Camiseta Personalizada.If he will be possible add my blog in your blogroll I thankful, bye friend).