szerda, augusztus 22, 2007

Autóban

A helyzet úgy néz ki, hogy alighogy beteszem a fenekemet az autóba, átlagosan 1-10 percen belül elkezdek hangosan szenvedni. Először csak nyekergéssel tudatom, hogy utálom az egészet, aztán képes vagyok felhergelni magam annyira, hogy könnyekkel sírok. Ez azért nagy dolog, mert én gyakorlatilag soha semmiért nem sírok... A Balatontól például hazáig ordítottam...
Anyáék először azt gondolták, hogy kényelmetlen a gyerekülés és nem szeretek háttal utazni (a bébi hordozót csak így lehet bekötni). Aztán megörököltem a szomszéd kislánytól egy tuti új gyerekülést, amit menetiránnyal azonosan lehet bekötni, tök nagy hely van benne, széles és nem nyomorog benne az ember fia. Mindenki reménykedve várta, hogy hátha majd ebben nem sírok, persze nem így lett. Igazából nem tudom, mi a baj az autóval, mikor majdnem minden gyerek az autóban alszik és imádja, nekem valahogy nem jön be. Most azzal a taktikával próbálkozik a család, hogy először elaltatnak, alva beletesznek, aztán indulás! Egy darabig ez is egyfajta megoldás. :)

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia Levi baba :)

Személyesen még nem ismerjük egymást, de talán ami késik, nem múlik :)
Nagyon tetszik a naplód, rendszeres olvasója vagyok :)
Egy hosszú, fárasztó nap után mindig felvidít amiket írsz...
Ez az autós story tényleg furi, eddig én is csak olyan gyerekről hallottam aki szeret autózni. Szerintem nyugtasd meg anyáékat, 18 év múlva nagyon szeretnél majd autózni, csak kicsit másképp ! kezdjenek gyüjtőgetni :)

Addig is nőjj nagyra! Várom az újabb történeteket :)

virtuális puszi
Simon Réka

Levi baba írta...

Anya azt mondja, annyira tökéletes gyerek vagyok, hogy azért nekem is kell legalább egy dolog, amiben én is bogaras vagyok.
GOndolod, hogy kérhetek majd tőlük autót? :) Az szuper lesz!!! :)

Névtelen írta...

Hűűű, ha csak ennyi bogara lenne az általam ismert lurkóknak... :)
Gondolom anyáék mennyire örülnek, hogy adom neked az ötleteket. De biztos vagyok benne, hogy a Nővérkéddel együtt olyan Boldogság vagytok a szüleiteknek, hogy mindent megtesznek értetek, amik tőlük telik :)
Komolyan érdekelne, mi lehet olyan rossz az autózásban :)
Én vén fejjel utasként már az első kanyar után tudnék aludni...
Lehet, hogy még picit gyerek maradtam? :)

R