kedd, május 05, 2009

Túl vagyunk a nehezén

Hétfőn elmentünk Edit nénihez kukac ellenőrzésre és ott helyben meg is oldotta a "problémámat". Nem volt a legkellemesebb élmény, de kb. 1 perc volt az egész, nem tartott sokáig. A helyrerázódás kb. 2-3 nap lesz, utána Edit néni szerint elfelejthetjük egy életre. Azért jó lenne már 2-3 nappal előrébb lenni, mert nem vagyok túl együttműködő anyáékkal. :)

Ma itt volt nálunk anya barátnője, Erika és kaptam tőle egy betonkeverő gépet! Az volt ám a nagy szám! Azóta csak keveredik a beton egész nap, lassan már egy egész utcára valót kutyultam. :)

Ja, és elkezdtük árulni a kiságyamat, mivel egyáltalán nem használom... Ma eljött egy dilis néni egészen Heves megyéből, látatlanban mindent lealkudott, aztán fél óráig álltak felette, ezután bepakolták az autójukba, kifizették, majd kipakolták és visszaadtuk a pénzt. Ez nem volt a legsikeresebb útjuk, de anya már nem is bánta, mert azt mondta, inkább megtartja, mint ilyen fura emberek használják. :) Pedig tényleg nagyon szép ágyikó és szinte alig használtam.

Nincsenek megjegyzések: