csütörtök, június 28, 2007

UH vizsgálat után

Hát gyerekek, ilyet még nem pipáltunk! Odamentünk, időben fogadtak, 5 perc alatt megvizsgáltak és kész. Ennyi volt a koponya, hasi és csípő ultrahang. Szerencsére mindent rendben találtak, legközelebb fél év múlva kontroll. A doktornéni kedvesen közölte, hogy arra is kell majd időpontot kérnünk telefonon, de csak délelőttre adnak (tehát apukák max. szabadsággal tudják elkísérni anyukákat) és persze szeptembertől ezért is fizetni kell majd. Ez is valami egészségügyi reform része, amiből én persze semmit sem értek...

Egyébként ma van a névnapom. Vagyis ma is, mert 18-án is volt. Azt hiszem, anyáék egyelőre össze vannak zavarodva, hogy mikor is tartsuk, mert 18-án szerettük volna, de mindenki ma köszöntött fel, úgyhogy valószínűleg ezt könnyebb megjegyezniük az embereknek. Lehet, hogy mindkettőt megtartom! :)

Egyébként ma vagyok 10 hetes! :)

2 megjegyzés:

kispapa neje :) írta...

Boldog névnapot!!!!Ja, és gratula az átaludt éjszakához, szuper jó fej vagy Levi!És tök jó a blogod is,lelkesen olvassuk.(a mienk nem ilyen up-to date, Kispapa ált.ban hetente frissíti)
puszi

Levi Nyiry írta...

anyaeknak üzenem, hogy a hivatalos nevnap a születes utani elsö naptari nevnap! En mar csak tudom!